Normann Copenhagen, Pocket Organizer

Weekly update #1

Broste1Broste Jeg faldt over denne fine kombination på Ollie & Seb’s Haus Blog, af forskellige stel fra det fine københavner brand, Broste Copenhagen. Jeg tippede tidligere om det, og spiste min morgenmad af nordic sea stellet her. Jeg er ret vild med, at blande de forskellige stel sammen, hvilket jeg synes giver et sindssygt fint og ikke mindst endnu mere personligt udtryk, end steller i forvejen gør i sig selv.


PaperporcelainHar i set det nye Paper Porcelain stel fra HAY, som er designet af Scholten & Baijings, Som desuden også står bag blandt andet designet af HAY’s meget pæne sengetøj. Jeg synes designet har et helt vildt fedt minimalistisk udtryk, som ville pynte på ethvert opdækket morgenbord.


smallkitchen1SmallkitchenDet her fine lille køkken, som er at finde i en lejlighed der er til salg hos Stadshem i Stockholm, har i nok set tidligere i denne uge, da det virkelig er blevet vist på mange boligblogs. Dog synes jeg det er så fint, at det fortjener at blive vist endnu engang. Der kan muligvis ikke blive lavet den helt store festmiddag i dette køkken, men i en lejlighed på bare 25 kvm, så synes jeg altså det er ret cool, at kunne holde køkkenet nede på hvad der nok svarer til 2 kvm – det kalder jeg hvert fald at udnytte pladsen. God søndag alle sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Normann Copenhagen, Pocket Organizer